6 Nisan 2009 Pazartesi

Irmak'ın ataları


Kısa bir aradan sonra kaynatmaya hızla devam ediyoruz.

Bilim insanlarımız Darwin teorilerini tartışadururlarken Turkline Research & Development Institute, oldukça garip rastlantılar sonucunda dünyayı yerinden oynatacak sonuçlara ulaştı.

Henüz ana sınıfına giderken öğretmenleri tarafından bir aile ağacı yapıp boyayıp süsleyip püsleyip sınıfa getirmesi istenen Irmak, bu işi çok ciddiye almış ve derin araştırmaları sonucunda atalarının bu gördüğünüz garip yaratıktan geldiği bilgisine ulaşmış.

O gün bugündür - utancından olsa gerek - bu bilgileri bilim dünyasından sır gibi saklayan Irmak, geçtiğimiz günlerde taşınmak için eşyalarını toplarken çok yakın arkadaşı olan Kuzey'in yanında bu araştırmasını yere düşürüvermiş!

Irmak Hanım'ın gözlerinin bu yaratığın gözlerine olan benzerliği, bu araştırmanın doğruluğunu genetik açıdan açıklayacak olsa da o yıllarda ne genetik bilimden ne de DNA testinden haberi olan Irmak'ın bu kadar kapsamlı bir araştırmayı doğru bir şekilde yapabilmiş olduğuna malesef inanmıyoruz. Yine de bu araştırma ile yakından ilgilenmek isteyenlerin olması ihtimalini göz önünde bulundurarak bu bilgiyi bilim camiası ile paylaşıyoruz.

1 yorum: