29 Ocak 2009 Perşembe

İstanbul'da bir dilenci :)


İstanbul' da bir camide Cuma namazı çıkışında sadece 5 dakikalık sürede 350 YTL toplayan ve bu şekilde eğitimine devam ettiğini, buradan kazandığı paralarla kendine bir araba aldığını hatta son teknoloji cep telefonu, kamera ve fotograf makinası edindiğini, en kazançlı mesleğin bilişimde değil de, dileniş de olduğunu vurgulayan Batı isimli genç insanları hayrete düşürdü.
Karakola götürülmek istenen Batı kurtulmak için her yolu denedi ama Zabıta ekiplerinin kararlı olduğunu görünce hakaret tarzı yöntemlere başvurdu. Oda yetmedi yanındaki arkadaşının mafya lideri olduğunu, küçük yaşta bu dilenci mafyası tarafından okula giderken kaçırıldığını ve zorla dilendirildiğini idda etti.
Zabıtaların elinden kurtulamayacağını anlayan Batı Bey en son çare olarak mesleğinin vermiş olduğu deneyimi kullandı ve "Zabıtacı amcalarım bakın dua ederim, koy verin beni, kırışalım parayı" ifadelerini kullanarak Devletin memuruna ahlaksız teklifte bulundu.
Cami önünden Apar topar toplanan Batı, arabaya bindirilirken, işaret parmağını zabıtalara karşı sallamak sureti ile "BU YÜZÜ UNUTMAAAAA... Bi çıkayım bir daha yapıcam cam cam cam cam..." diye höykürdü.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Haber: Sezen in intikamı

5 yorum:

  1. wah canımmmmm..
    acıdım leen...

    YanıtlaSil
  2. 3, 5 kuruş da biz toplasak aramızda...

    YanıtlaSil
  3. hahaha çok keyif aldım yazarken.

    YanıtlaSil
  4. Adsız Batıya yardım kampanyası falan mı aklında ki:)

    YanıtlaSil
  5. En birinci benim sevgilim! böyle karalama kampanyalarını çok gördük hıh:)

    YanıtlaSil