19 Ocak 2009 Pazartesi

Jet sosyetede şok gelişmeler var

Geçtiğimiz günlerde Bulduramazoğlu ailesinin biricik oğlu ve Bulduramaz Helvaları Holding'in veliahtı Şevket Bulduramazoğlu ile Çölbaşı International Holding yönetim kurulu başkanı Yılmaz Çölbaşı'nın biricik kızı Özge Çölbaşı'nın mutlu bir evlilik için ilk adımlarını atmalarına tanık olmuş ve onların nişan fotoğrafını elimize geçirerek, sizlere ulaştırmayı başarmıştık.

Bu mutlu tablonun arkasında bir şeyler yatabileceğini, çapkın ve yakışıklı Şevket Bulduramazoğlu'nun evlenmeden önce mutlaka haylazlıklar yapacağını tahmin eden ekibimiz, son günlerde Şevket Beyi yakın markaja aldı ve sonunda şok edici görüntülere ulaştı!

İşte şok görüntüler!! Şevket Bulduramazoğlu, hafta sonunda Zeina bar'da iş arkadaşları ve nişanlısı ile birlikte doğum gününü kutluyordu. Nişanlısının tuvalette olduğu sırada içkiyi fazla kaçırdığının herkes tarafından fark edildiği Şevket Bey, orada tesadüfen bulunan bir Rus güzeli ile yakın ilişkiler içerisinde yakalandı.

Özge Hanım'ın henüz olaydan haberi olmadığı, olayı gören arkadaşların bu durumu Özge Hanım'dan köşe bucak sakladıkları haberi ağızdan ağıza dolaşıyor. Eh Özge Hanım ne diyelim, dost acı söylermiş diyelim ve nişanlınızın yaptıklarını size biz haber verelim.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. yalan... Külliyen yalan. Biz sadece arkadaşız... Hem kendisi RUS değildi. Doğma büyüme Kasımpaşalı.

    YanıtlaSil