29 Ocak 2009 Perşembe

Sezen bizden ne gizliyor?




Gizli bilgiler basına sızmaya devam ediyor! Tayfur'un gerçek adını öğrendikten sonra şimdi de Sezen'in gerçek ırkını öğrendik!

Ufacık tefecikliğiyle kendini sevdiren, kimi zaman bir kedi gibi yanınıza sokulan, masum masum bakan Sezen bu zamana kadar bu ufaklığının sebebini herkesten saklamayı başarmış! Ama sonunda bu sır da gün ışığına çıkarıldı. Gelelim işin aslına...

Bilirsiniz Orta Dünya'yı ve ırklarını. Elfler vardır, Cüceler vardır, Troller vardır ve bir de tabii ki de Hobbitler vardır. Nam-i diğer "Buçukluklar", tombiş yüzlü 9 yaşında çocuk suratları olan, çevik becerikli,tüylü ayaklı ,ufacık tefecik, göbek bağlamaya eğimli, genel olarak sakin maceradan uzak duran, misafir ağırlamayı seven, sakalsız , şen kahkahalı, oldukça eski bi ırktır. Bu özellikler size de tanıdık geldi değil mi? Ufacık tefecik, yardım sever, bebek suratlı Sezen arkadaşımız meğer ırkının bütün özelliklerini taşıyormuş da haberimiz yokmuş! Önceki haberlerimizden birinde yayınladığımız kendisine ait bir fotoğrafta da suratındaki kılları da görme imkânımız olmuştu hatırlarsanız!

Peki neye dayanarak bu haberi hazırladık diye merak edenler için yukarıda Sezen'in geçen kurban bayramında köyünde çekilmiş bir fotoğrafını yayınlıyoruz. Bizim aramızda Hobbitliğinin bir çok özelliğini gizlemeye çalışan Sezen, köyünde adeta kendini bulmuş ve tam bir Hobbite dönüşmüş!

Fotoğrafta: Köyünün yöresel kıyafetleri ve doğal bir Hobbit görünümüyle Sezen.

4 yorum:

  1. bi zararı var mıdır bunun? hastalığı felan?

    YanıtlaSil
  2. obezite gibi bulaşıcıymış

    YanıtlaSil
  3. Ya hayır yaa ben ayaklarımın kıllanmasını istemiyorum yaa!!

    YanıtlaSil
  4. Issırırım tek zararım budur.
    Kıllı ayaklarımla da köyümde mutluyum ben. hıh

    YanıtlaSil